2024. június 9. - Félix

Kirabolták a postást, de csak színezett pénzt szereztek

Kiraboltak egy postást a Borsod megyei Ózdon; a biztonsági festékpatron működésbe lépett és pirosra színezte a kézbesítőnél lévő pénzt, sőt feltehetően az elkövetőket is - tájékoztatta a rendőrség szerdán az MTI-t.
2009. május 27. szerda 13:39 - HírExtra
Egyedné Novodonszki Éva, a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője közölte: a postai alkalmazott kedd délelőtt Ózd belterületén közlekedett szolgálati segédmotoros kerékpárjával, amikor melléhajtott egy személygépkocsi, az autó lehúzott ablakán keresztül a kézbesítőt feltehetően gázspray-vel lefújták, aki emiatt elesett a járművel.

Az elkövetők ezt követően leállították az autót, majd bántalmazni kezdték a sértettet. Táskáját átkutatták, abból nagyobb mennyiségű készpénzt tulajdonítottak el, majd elmenekültek a helyszínről. A sértett nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett.

Az eljárás során megállapították, hogy a pénz erőszakos elvétele során a biztonsági piros festékpatron működésbe lépett, megszínezve a pénzt és feltehetően az elkövetőket is.

A tetteseket és zsákmányukat nagy erőkkel keresi a rendőrség. Az ózdi rendőrkapitányság ismeretlen tettesek ellen rablás bűntette és más bűncselekmény miatt indított eljárást.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását