2024. május 18. - Erik, Alexandra

Halálos ágyán gyónt, kivégezhetik

Gyilkosságért vádat emeltek a férfi ellen, aki amikor azt hitte, haldoklik, bevallotta, hogy 32 éve megölt valakit, ám "gyónása" után hamarosan jobban lett és mostanra állapota már lehetővé tette letartóztatását.
2009. május 14. csütörtök 11:19 - HírExtra
Az 58 éves James Brewer 1977-ben ölte meg Tennessee államban egy akkori szomszédját, mert attól tartott, megpróbálja elcsábítani a feleségét. Lecsukták, de óvadék fejében szabadlábra került és nejével Oklahomába szökött. Nevet változtatott és békességben éldegélt Shawnee városában, mi több, megbecsült tagja lett a közösségnek, feleségével tevékenyen részt vett a helyi egyház életében.

Március elején azonban agyvérzést kapott, és azt hitte, nem éli túl. Kórházi betegágyához rendőröket kért, akiknek elmondta, hogy gyilkolt, és elszökött az igazságszolgáltatás elől. Hamarosan azonban jobban lett, és önként feladta magát hajdani bűntette városában a rendőrségen, amely egyébként már értesült róla a tennessee-i kollégák révén.

A férfi bűntette nem évült el, immár vádat emeltek ellene és akár halálra is ítélhetik - adta hírül a BBC az amerikai sajtóra hivatkozva.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Külföld témában
Mit várhatunk Joe Biden elnökségétől?
Visszatér a józan ész a Fehér Házba
Újra jön a neoliberalizmus
Semmi nem változik
Biden megbuktatja az európai féldemokráciákat
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását