2024. május 16. - Mózes, Botond

Semjén június 15-ig kéri a családi csődvédelmet

A Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) kezdeményezi, hogy a kormány június 15-ig készítse el és nyújtsa be az Országgyűlésnek a családok csődvédelméről szóló javaslatát - közölte Semjén Zsolt kedden Budapesten.
2009. május 12. kedd 11:46 - HírExtra
Bár a kormány látja azt a veszélyt, ami a devizahitelezési gyakorlat miatt a családokat érinti, és el is kezdte a családi csőd kezeléséről szóló javaslat kidolgozását, ám e munkához nem rendelt határidőt - mondta a KDNP elnök-frakcióvezetője a sajtótájékoztatón, amelyet Bagdy Gáborral, a fővárosi KDNP frakcióvezetőjével tartott.

Semjén Zsolt közölte: jelenleg 750 ezer devizahiteles van, akiknek 40 százaléka már hónapok óta nem tud fizetni. Mindez azt vetíti előre, hogy a helyzet tovább romlik, s őszre már kezelhetetlen lesz ez a probléma. Hozzátette: ezért nyújtotta be a KDNP azt a képviselői önálló indítványt, amely határidőt szabna a kormánynak a törvényjavaslat kidolgozására.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását