2024. május 15. - Zsófia, Szonja

Adriano már csak hazájában focizik

Adriano, a brazil labdarúgó-válogatott csatára még nem döntötte el, hogy visszatér-e a pályára, ám azt kijelentette: ha újra futballozni támad kedve, akkor azt kizárólag szülőhazája legnépszerűbb csapatában, a Flamengóban teszi majd.
2009. április 29. szerda 12:22 - HírExtra
Az olasz bajnoki címvédő Internazionale múlt szerdán bontott szerződést a 27 éves támadóval, miután a játékos a hónap elején önkényesen szabadságra ment.

Adrianónak azután veszett nyoma, hogy a brazil válogatott április elsején, Peruval vb-selejtezőt játszott hazai pályán. Miután nem tért vissza Olaszországba, a legvadabb feltételezések láttak napvilágot eltűnése vélt okairól, így például az a változat is megjelent a sajtóban, hogy emberrablók fogságába esett, egy másik szerint maga került szembe a törvény őreivel, de a helyi médiában balesetét, sőt halálhírét is költötték.

Az elmúlt években botrányairól is elhíresült futballista később úgy nyilatkozott, hogy nem leli örömét a játékban, így pihenni szeretne, ezért nem tér vissza Brazíliából.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását