2024. április 18. - Andrea, Ilma

Hihetetlen! 33 év után is sanyargatja magát a férfi!

Egy 1976-os baleset miatt szeretne perújrafelvételt egy férfi, mert annyira mardossa a lelkiismeret. Akkor nem emlékezett, most már igen.
2009. április 28. kedd 13:39 - HírExtra
„Éveken át éreztem bűntudatot olyasmi miatt, amire képtelen voltam emlékezni. A motorbalesetben, amelyben a férfi meghalt, én is fejsérülést szenvedtem. Hetekig kómában voltam, majd amnéziában szenvedtem. Tudtam, hogy ha vétlenül is, de öltem, és ez minden napomat megmérgezte” – mondta a Blikk című kultúrlapnak az illető.

„Egy rendőrautót előztem, körülbelül 60 km/órás sebességgel. Amikor visszaértem a felezővonalhoz, megláttam az úton bóklászó két részeg embert. Elrántottam a kormányt, így az egyiket kikerültem, de a másikat elgázoltam. Hiába nem én voltam a hibás, a tragédia megtörtént” – folytatta a beszámolót. Azért az meredek, hogy éppen egy rendőrautót előzött Sándor. Ebben a helyzetben pedig különösen furcsa, hogy nem sikerült zöld ágra vergődni az ügyben, hiszen elvileg minimum egy rendőr látta az esetet.

„Ha bűnös vagyok, bűnhődjek. Akár még börtönbe is megyek. Nem hibáztam, a bűntudat mégis engem mardos. Teljesen tönkretesz” – vallotta Sándor.

A kultúrlap felhívott egy ügyvédet is. Kamarás Péter elmondta, hogy a férfi emlékezetének visszatérése és az új részletek pusztán új vallomást jelent, amelynek összhangban kell majd lennie az esetleges ártatlanságot bizonyító többi bizonyítékkal.

Forrás: HírExtra/Blikk
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását