2024. május 4. - Mónika, Flórián

Vissza akar vágni a Veszprém

Visszavágásra készül az MKB Veszprém a címvédő Pick Szeged ellen a Budapest Bank férfi kézilabda Magyar Kupa négyes döntőjében.
2009. április 9. csütörtök 14:22 - HírExtra
A két esélyes mellett az NB I/B-ben listavezető FTC-CityLine és a története során először az elődöntőbe jutott Gyöngyösi FKK szerepel a jövő szombaton és vasárnap a Syma Csarnokban sorra kerülő tornán - hangzott el az esemény csütörtöki sajtótájékoztatóján.
A múltat és a jelenlegi erőviszonyokat figyelembe véve is a korábbi 17-szeres győztes veszprémiek és az eddig hat alkalommal kupát nyerő szegediek a legesélyesebbek a végső sikerre. A tavalyi, rendbontással végződött szegedi döntőben a hazaiak 27-22-re verték a Veszprémet.

A sorsolás szerint az 51. Magyar Kupa szombati elődöntőiben Veszprém-FTC és Gyöngyös-Szeged mérkőzésekre kerül sor.

Mocsai Lajos, a bajnoki címvédő, a Bajnokok Ligájában a negyeddöntőig jutott MKB Veszprém vezetőedzője győzelmet vár csapatától:

"A mi esetünkben minden mérkőzésen a győzelem a cél, a döntőben várhatóan a Szegeddel kell majd megküzdenünk. Bízom abban, hogy sokan kilátogatnak majd az eseményre és sikerül igazi kézilabdaünneppé varázsolni ezt a rendezvényt."

"Mindenképpen címvédésre készülünk, bár az idei szezon nem úgy alakult számunkra, ahogy elterveztük és a jelenleg forma alapján a Veszprém esélyesebb a végső sikerre" - értékelte az esélyeket Vladan Matic, a Pick Szeged vezetőedzője.

"Önmagában már az siker, hogy a legjobb négy közé kerültünk, reméljük, hogy a budapesti helyszínnek köszönhetően minél több szurkoló fogja bíztatni szurkolóinkat" - mondta Horváth István, az Ferencváros szakosztályvezetője.

"Számunkra nagyon kedvező a fővárosi helyszín, hiszen Gyöngyösről könnyen megközelíthető" - nyilatkozott Magda Róbert, a Gyöngyös szakosztályvezetője. - "Egy jó kupaszereplés gyógyír lehet az eddigi gyengébb bajnoki teljesítményre, ezért bízom abban,hogy a fiúk minden megtesznek majd a lehető legjobb eredmény eléréséhez."
A szombati elődöntőkre 1200 és 1500 forintos jegyeket vásárolhatnak a szurkolók, míg a vasárnapi helyosztókat 1800 és 2400 közötti áron tekinthetik meg.

A program:
szombat, elődöntők:
MKB Veszprém - FTC-CityLine 13:15 ó
Gyöngyösi FKK-Pick Szeged 15:45
vasárnap:
a 3. helyért: 10:15 ó
döntő: 12:45 ó
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását