2024. április 29. - Péter

MSZP: A fidesz nemet mondott az ország megerősítésére

A Fidesz ma nem egy politikai tárgyalásra, hanem az ország megerősítésére, a magyar munkahelyek megmentésére mondott nemet - mondta Nyakó István az MTI-nek kedden arra reagálva, hogy a Fidesz közölte: nem tárgyal Bajnai Gordon "illegitim kormányával".
2009. április 7. kedd 17:05 - HírExtra
Nyakó István közölte: Orbán Viktor és pártja továbbra is a "minél rosszabb az országnak, annál jobb a Fidesznek" politikáját folytatja.

Amíg a felelős többség biztosítható Bajnai Gordon elengedhetetlenül szükséges válságkezelő programja mögött, addig ennek végrehajtása a legjobb megoldás Magyarország számára.

"Az országnak nincs vesztegetni való ideje. Késlekedés nélkül, azonnal cselekedni kell. Minden belpolitikai vitával, egymás elleni kampányolással eltékozolt hét százmilliárd forintokba és munkahelyek ezreibe kerülhet az országnak" - fogalmazott Nyakó István.
A szocialista párt szóvivője hangsúlyozta: a válság kezelése nem politikai, hanem szociális, társadalmi kérdés: munkahelyek, családok otthonai, emberi sorsok múlnak azon, hogy mielőbb kezeljük a krízist.

A Fidesz sem Bajnai Gordon "illegitim kormányával", sem pedig az "új MSZP-SZDSZ-koalícióval" nem tárgyal az emberek háta mögött - olvasható abban a válaszlevélben, amelyet Szijjártó Péter küldött Bajnai Gordon kormányfőjelöltnek. A Fidesz elnöki stábjának vezetője a párt keddi elnökségi ülése után tartott sajtótájékoztatón ismertette a levelet.

Szijjártó Péter azt mondta: Bajnai Gordon az MSZP programjának végrehajtására összefogott az MSZP-vel és az SZDSZ-szel az emberek ellen. A programról szerinte Gyurcsány Ferenc állapodott meg, a szocialista párt kongresszusa jóváhagyta, Bajnai Gordon pedig végre fogja hajtani.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását