2024. április 19. - Emma

Kilenc évet kapott a nevelt lányát megerőszakoló pedofil

Alig több mint tízéves nevelt lánya sérelmére elkövetett erőszakos közösülés és szemérem elleni erőszak miatt jogerősen 9 évi fegyházbüntetésre ítélte T. Z. 36 éves mosonmagyaróvári lakost kedden a Győri Ítélőtábla.
2009. március 24. kedd 14:07 - HírExtra
A bíróság megállapította, hogy a sértett kiskorú vallomását a szakértők elfogadhatónak, "élményszerűnek" találták. A kislány elmondta, hogy 2006-ban akkor történtek az inzultusok, amikor az édesanyja nem volt otthon, dolgozott.

Az igazságügyi pszichológus szakértő szerint a sértettnél az elszenvedett bűncselekmények - a szexuális zaklatás és a tettlegesség - nyomán lelki sérülés alakult ki, ezért ő a kislány pszichológiai kezelését is indokoltnak tartotta.

Kovács Tamás tanácsvezető bíró az ítélet indoklásában hangsúlyozta, hogy erkölcsileg is mélyen elítélendő cselekmény történt.

A vádlottat kiskorú veszélyeztetése bűntettében is bűnösnek találta a bíróság, mivel a férfi a nevelt kislány és a két saját gyermeke szeme láttára nem egyszer verte a feleségét, miután a házasságuk megromlott.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását