2024. május 3. - Tímea, Irma

Megdöbbentő! Úgy berúgott két általános iskolás, hogy mentőt kellett hívni hozzájuk

Mentővel kellett kórházba szállítani azt a két tizenéves diákot, aki erősen illuminált állapotban érkezett meg az egervári általános iskolába szerdán reggel - írta csütörtöki számában a Zalai Hírlap.
2009. március 12. csütörtök 09:15 - HírExtra
A gyerekek a palackozott pálinkát valószínűleg lakóhelyükön, a lakhegyi kocsmában vásárolták meg szerdán reggel. Miután megitták a hét deci tömény alkoholt, autóbuszra szálltak. Az iskolába már erősen illuminált állapotban érkeztek meg. Szokatlan viselkedésükre a pedagógusok figyeltek fel, értesítették a hozzátartozókat és a körzeti orvost, aki mentőt hívott a diákokhoz - nyilatkozta a lapnak Kenesei Tibor, az iskola igazgatója.

Az újság információi szerint mindkét fiatal családi háttere rendezetlen: a 14 éves fiú édesapja alkoholproblémákkal küzd, a 15 éves kamaszlányt pedig nagyszülei nevelik. Édesanyja két évvel ezelőtt meghalt, édesapjára nem számíthat.

A gyermekek már elhagyhatták a kórházat. Az iskola az esetről értesítette a gyermekjóléti szolgálatot, a gyámügyi osztályt és a körjegyzőt.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását