2024. május 27. - Hella

Vallanak az olaszliszkai gyilkosok

Fordulat következett be az olaszliszkai brutális gyilkosság ügyében, a most másodszor megtartott helyszíni tárgyaláson: a vádlottak közül többen is jelezték, hogy vallomást tesznek - értesült a HavariaPress.
2009. március 11. szerda 10:53 - HírExtra
Több vádlott is jelezte, hogy a szerdán délelőtt megkezdett helyszíni tárgyalás során együttműködőek lesznek, vallomást tesznek. Elsőként a másod-, valamint a harmadrendű vádlott vállalkozott arra, hogy elmutogatja, miként rugdosták halálra 2006. október 16-án az autójából kirángatott Szögi Lajost. A helyszíni tárgyalást legalább száz rendőr, köztük tucatnyi kommandós biztosítja. A borsodi községbe vezető utakon ellenőrzőpontokat állítottak fel. A bíróság azért döntött az újabb helyszíni tárgyalás mellett, mert a korábbi, nyáron megtartott olaszliszkai tárgyaláson az egyik vádlott megtört, s vallomást tett. A három éve történ történt lincselésnek nyolc vádlottja van, közülük egy van házi őrizetben, mert lejárt két éves előzetese, március végén pedig egy újabb vádlott kerülhet ki az előzetesből, ugyancsak annak törvényes lejárta miatt.
Forrás: HavariaPress
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását