2024. április 25. - Márk

Vagyonvizsgálat Sztojka ellen

Vagyonosodási vizsgálatot kért a rendőrség a veszprémi kézilabdásokra támadó csoport vezetői, mindenekelőtt Sztojka Iván ellen - írja a Népszabadság szerdai számában; a Magyar Nemzet Enying polgármesterét idézi, aki szerint hiba lenne, ha az APEH nem vizs
2009. február 11. szerda 06:43 - Hírextra
Vagyonosodási vizsgálatot kért a rendőrség az APEH-től Sztojka Iván és más gyanúsítottak ellen - erősítette meg a Népszabadságnak Bencze József országos rendőrfőkapitány. Mint mondta, okkal feltételezhető e személyekről, hogy kizárólag bűncselekményből élnek.

Az adóhivatal ezzel kapcsolatban a Népszabadság érdeklődésére annyit közölt: a rendőrség és a pénzügyőrség kérései a vagyonosodási vizsgálatok elrendelésekor elsőbbséget élveznek, ám sem a vizsgálat tényéről, sem annak eredményéről nem számolhat be a nyilvánosságnak.

Ezzel közel egy időben Enying polgármestere, Tóth Dezső a Magyar Nemzetnek azt mondta: óriási hiba, hogy az APEH nem vizsgálja az olyan látványos vagyongyarapodásokat mint, Sztojka Iváné és más enyingi lakosoké.

A Magyar Nemzet a gyilkosság kapcsán arról is ír, hogy a Veszprémben történtek miatt felvetődött Bencze József menesztése. A lap szerint Gyurcsány Ferenc e lépéssel hárítaná el magáról a felelősséget.

Ám a Magyar Nemzet információi szerint Bencze Józsefet eddig nem érte különösebb kritika a párt illetve a frakció részéről. A lapnak egy vezető szocialista politikus azt mondta: ha a kormányfő valakivel el akarná vitetni a balhét, arra a legalkalmasabb a rendészeti miniszter lenne, hiszen Draskovicsot a szocialista képviselők jó rész nem szíveli.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását