2024. május 19. - Ivó, Milán

Ki fogják nyírni a kormányfőt?

Iszmáil Haníjének, a Gázai övezetet ellenőrzése alatt tartó Hamász kormányfőjének megölését helyezte kilátásba szerdán egy izraeli miniszter.
2009. február 4. szerda 08:55 - Hírextra
Zeév Boim építés- és lakásügyi miniszter az izraeli katonai rádióban úgy nyilatkozott, hogy Izrael gázai hadműveletei következő lépésének "a terrorista Haníje likvidálásának" kell lennie. "Ez az egyetlen módszer, hogy véget vessünk az Izrael elleni rakétatámadásoknak" - közölte Boim.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

ztboy
2009. február 4. 12:47
De ha felszólalsz ellene, akkor rögtön antiszemita vagy.
alex53
2009. február 4. 10:48
Világos beszéd egy minisztertől! Azaz: ÁLLAMI szintű terrorizmus! Ez egyszerűen bűncselekmény állami szinten elkövetve. Mint ahogy megszokhattuk a "vallásos" államtól. Legutóbbi háborújuk kapcsán (is) elkövettek néhány emberiség elleni bűntettet. Annyit sem kaptak érte, hogy: No-no! Hányingerem van, ha jogról, törvényekről nemzetek közötti megállapodásokról stb. van szó.... És mindezt "politikus"-nak nevezett valamik (Szándékos a tárgy !) teszik! Mikor lesz már legalább ekkora pofátlanságoktól mentes a politikának nevezett valami?? Mielőtt valaki megvádolna valamivel: Hány országnak van hivatalos kapcsolata a cikkben érintett állammal??? Köztük természetesen hazánknak is... Így lehet kórházakat, iskolákat is bombázni!!! Nemzetközi támogatással!! Ja, ugye a kinyírás sem ítélet végrehajtás?
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Külföld témában
Mit várhatunk Joe Biden elnökségétől?
Visszatér a józan ész a Fehér Házba
Újra jön a neoliberalizmus
Semmi nem változik
Biden megbuktatja az európai féldemokráciákat
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását