2022. május 23. - Dezső

Gyorshajtáson kapták a minisztert

A saját maga által kiharcolt és egy napja érvényben lévő sebességkorlátozást hágta át a szlovák belügyminiszter - számolt be a Pravda című napilap hétfőn.
2009. február 3. kedd 06:33 - Hírextra
Robert Kalinák a megengedett 50 kilométer/óra helyett 115 kilométeres sebességgel száguldott vasárnap a Pozsony környékén. Az ügy pikantériája, hogy alig egy napja lépett életbe a kisebb településeken való áthaladáskor megszabott 50 kilométer/órás sebességhatár, amelyet maga a miniszter harcolt ki. Korábban 60-nal haladhattak az autósok.

A belügyminisztérium mindazonáltal cáfol, beszámolójuk szerint nem a miniszter ült a kormánynál, a felelősség a sofőrjét terheli, akit törvényi rendelkezések védenek, mivel egy kormánytagot szállított. A minisztérium közlése szerint ennek ellenére a sofőr büntetésre számíthat a túl nagy sebesség miatt, csakúgy mint az ügyről beszámoló lap munkatársa, aki követte a belügyminiszter szolgálati autóját. Bizonyítékként pedig az a videofelvétel szolgálhat, amelyet az újságíró a miniszteri kocsit lehagyva készített.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Külföld témában
Mit várhatunk Joe Biden elnökségétől?
Visszatér a józan ész a Fehér Házba
Újra jön a neoliberalizmus
Semmi nem változik
Biden megbuktatja az európai féldemokráciákat
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását