2024. március 29. - Auguszta

A legszexisebb magyar sportolónők – indul a lista!

Vetkőző sportolólányok, ez bizony mindenhol teljes siker – miért lenne kivétel Magyarország? A magyar lányok ugyanis szépek és sikeresek is, mintha a sportpályákat nekik találták volna ki. De ki a legszebb? A Hírextra most összegyűjti a tíz legszexi
2009. január 27. kedd 13:29 - Hírextra
Nyugaton, ahol kultúrája van a különböző férfimagazinok által felkért szép és esztétikus testű sportolónők levetkőztetésének minden sokkal egyszerűbb. A fiatal, ragyogó testű és – nem kevésbé fontos – széles körben ismert lányok szinte sorban állnak a fotózásért. Teljesen meztelen, vagy éppen csak valamit sejtető fényképek korunk sztárjairól – tuti üzlet, gondolná az ember. Az is. Csak nem biztos, hogy Magyarországon. Nálunk ugyanis a playmate-celebek világában nem egyszerű megtalálni azokat a nőket, akiknek meztelen fotóival el lehet adni azokat a bizonyos magazinokat. A különböző sportágakban vitézkedő – s ezzel igazi értéket is képviselő – sportolóinkat mostanában valamiért elkerülik az „ugyan dobd már le a rucidat néhány fotó erejéig”-jellegű ajánlatok.

A lányok angyalok. És még mik?

Nem lennének szép lányaink szerte a széles hazai sportpályáinkon? Ezt kötve hisszük. Íme hát egy program, hogy a Hírextra kiket szabadítana meg ruháitól – természetesen szigorúan a közvélemény hangját követve. Görbicz Anita és a többiek  hiányos öltözékben – nem a mi fantáziánk, a magyar sportkedvelő (férfi)közönségé.

Ott vannak először is a mindig ragyogóan kinéző kézilabdás lányok. Csakhogy bármennyire is dekoratívak, szépségükkel némi szégyenlősség is párosul: Görbicz Anita például már nem egyszer utasított vissza mesés vetkőzős ajánlatot. Nem mindenkit fűt tehát ugyanolyan mértékben az exhibicionizmus, akit meg fűt vagy nem elég ismert a vetkőzéshez, vagy túl sokat kér érte.

Pedig a közvélemény már lélegzetvisszafojtva vár valaki olyat is a férfimagazinok címlapjára, akinek bájai valóban megérnek egy misét. Csinosnak ugyanis nem elég lenni manapság – az is kell, hogy azok a bizonyos testrészek, melyekre oly kíváncsi a közvélemény egy igazi sztárhoz legyenek köthetőek.

Van egy-két tippünk...

Nekünk azért lenne néhány tippünk. Először is ott van a fél – sőt az egész! – női kézilabda válogatott, esetleg valamelyik honi egyesület lányai – föl lehetne kérni szinte bármelyiküket egy kis hiányos öltözetben való pózolásra. Mi azonban nem akarjuk megmondani, hogy kit is kell a következő hónapokban mindenképpen megfosztani ruháitól, csak tippeket szeretnénk adni a mélyen tisztelt kollégáknak, merre is kellene gondolkodniuk. Vagyis keresgélniük. Van ugyanis hol.

Pont ezért a Hírextra.hu az olvasókkal karöltve a következő napokban, hetekben elkészíti a magyar sportolónők top 10-es szépséglistáját. Hívhatjuk úgy is, hogy „Magyarország legszexisebb sportolólányai”, meg persze úgy is, hogy „Top 10 vadító szépség a hazai sportpályák környékéről”.

A lényeg azonban a lényeg marad: alkalmanként bemutatunk egy-egy garantáltan szép sportolónőt. Görbicz Anita, Póth Diána, Krivacsevics Tijana – ki-ki megtalálhatja majd köztük a kedvencét.

Kíváncsiak lettek, hogy kik szerepelnek a listán? Netán már a dobogósakra fenik a fogukat? Az ugyan még egy kicsit odébb van, ugyanis egyik szépséget sem szeretnénk kihagyni, ezért az elejéről kezdjük. Vagyis a tizedik helytől – a következő napokban, hetekben ismertetjük a Hírextra listáját, interjúkkal, pikáns történetekkel. Velünk tartanak? Annyi szépség várható, hogy higgyék el, megéri!
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását