2024. április 29. - Péter

Ki lesz az edző?

Magyar Súlyemelő Szövetség (MSSZ) a válogatott vezetőedzőjének tisztére kiírt pályázatot lezárta, s mivel határidőre egyetlen érvényes pályázat sem érkezett be, egy szakmailag elismert, nemzetközi eredményekkel rendelkező edzőt kér fel a feladat végrehajt
2009. január 11. vasárnap 18:14 - Hírextra
Erről vasárnap délutáni ülésén határozott az MSSZ elnöksége. A testület rendkívül fontosnak ítéli, hogy megfelelő szakember töltse be a posztot, mert ez meghatározója lehet a 2012-es, londoni olimpiára szóló sikeres kvalifikációnak.

Mindezt külön elnöki közleményben is rögzítette a hazai szövetség új első embere, Dobos Imre. Az elnök kitért rá, hogy egy pályázat ugyan érkezett a szövetségi kapitányi tisztségre, csakhogy megkésve, így az érvénytelen, a kiírás szabályai szerint nem fogadható el.

Dobos Imre az ülésen köszöntötte Aján Tamást, a sportág nemzetközi szövetsége, az IWF elnökét, aki január 12-én tölti be 70-dik életévét.

"A sportág, de az ország sikere is az, hogy már hosszú ideje magyar ember irányítja az egyik legfontosabb és legnagyobb taglétszámú nemzetközi szövetséget" – fogalmazott méltatásában az MSSZ elnöke.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását