2024. május 7. - Gizella

Sztárral erősítene a Fradi?

A sportnapilap információi szerint komoly esély van arra, hogy Robbie Savage a Ferencváros labdarúgócsapatában folytassa pályafutását.
2009. január 3. szombat 15:30 - Hírextra
A walesi középpályás már csak elvétve játszik jelenlegi csapatában, a Derby Countyban, de a rutinos futballista egyelőre kivár, szeretné ugyanis megtudni, ki lesz a csapat új trénere, és hogy az illető számít-e a szolgálataira.

Bobby Davison ugyanakkor semmit sem bízott a véletlenre: a Fradi vezetőedzője Angliában járt, hogy személyesen is tárgyaljon a kőkemény játékossal esetleges magyarországi jövőjéről. A hírek szerint a 34 éves Savage nem zárkózott el attól, hogy a Ferencvároshoz szerződjön, de egyelőre időt kért.

Időközben az is eldőlt, hogy Balog Zoltánon kívül egy másik nagy visszatérő is lehet az Üllői úton: ha minden a tervek szerint alakul (és Davison tetszését is elnyeri a korábbi magyar válogatott középpályás formája), akkor Rósa Dénes hamarosan újra zöld-fehér szerelést ölthet magára. Az angol másodosztályú Wolverhamptonnál mellőzött rutinos labdarúgó állítólag szívesen hazatérne.
Forrás: SamsungSport.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását