2024. április 29. - Péter

Új év, új csapat

A 2009-es esztendő első adásaiban Bangó Marika, Kustánczi Lia, Ihos József, Skrapits Erik (No Thanx) és Ásós Attila (Megasztár) mutatja meg főző tudományát. Áldozatul esik egy kakas, megismerhetjük a horvát konyhát, de az is kiderül, mitől akad ki Kustánc
2008. december 31. szerda 14:20 - Hírextra
A Hal a tortán ismét változatos társaságot hozott össze. Az azonban közös a hírességekben, hogy mindenkit valaki segíti a konyhában. Míg Bangó Marikát az egész család segíti a bőséges menü elkészítésében, addig Kustánczi Lia barátnőjétől kap támogatást. Ihos Józsefet, pontosabban Kató nénit a szomszéd asszonyok segítik, Ásós Attila megasztáros barátjára, Nagy Lacira támaszkodhat, No Thanx Eriket pedig szerelme, Kisó látja el egy-két jó tanáccsal, hogy a vacsora tökéletesre sikerüljön.

Szokás szerint ezúttal sem csak az ételeken van a hangsúly. Szemtanúi lehetünk Kustánczi Lia és Ásós Attila bimbózó románcának is, amit Ihos József nem hagy szó nélkül. A jó hangulatú vacsorákat a temérdek pálinka, az estéről estére felcsendülő zene garantálja. Igaz, egy kis vita is kerekedett Kustánczi Lia és Bangó Marika között, de ez már tényleg csak Hal a tortán!
Forrás: Red Lemon
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását