2024. május 1. - Munka Ünnepe , Fülöp, Jakab

Zsarolt a közvetítő személy

Hárommillió forintot követelt és többször meg is fenyegetett egy tatai nőt egy zsaroló, aki közvetítő szerepet játszott 5,5 millió forint hitel elintézésében - közölte a rendőrség hétfőn az MTI-vel.
2008. december 29. hétfő 11:55 - Hírextra
A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a 34 éves tatai nő pénzszűkébe került. Ezért későbbi zsarolója beajánlotta egy tatabányai férfinál, aki 5,5 millió forint hitelt adott neki több részletben, amelyről decemberben kölcsönszerződést is kötöttek.

Az ügyletről tudomást szerzett a közvetítő, aki sérelmezte, hogy a segítségért cserébe nem kapott ellentételezést. Hárommillió forintot követelt a nőtől arra hivatkozva, hogy a szokásjog szerint ennyi jár neki a kölcsön elintézéséért - írta a rendőrség közleményében.

A zsaroló többször megfenyegette a nőt és egy hetet adott a pénz átadására. A nő ekkor fordult a rendőrökhöz, akik a férfit és társát őrizetbe vették, zsarolás megalapozott gyanúja miatt kezdeményezték előzetes letartóztatásukat.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását