2024. április 29. - Péter

Londonig még üti a labdát

Bár a pekingi játékok zárultával Tóth Krisztina úgy nyilatkozott, még egy olimpia valószínűleg már nem fér bele a pályafutásába, az őszi sikerek után reméli, ott lehet majd 2012-ben, Londonban.
2008. december 29. hétfő 15:19 - Hírextra
"Nagyon jól sikerült év van mögöttem, és ez önbizalmat ad a folytatásra - mondta az MTI-nek a 34 éves, klasszis asztaliteniszező. - A szentpétervári Európa-bajnokságon mindhárom éremből szereztem egyet-egyet, klubcsapatommal, a Kroppachhal bajnokok lettünk Németországban, kijutottam Pekingbe, majd az esztendő betetőzéseként harmadik lettem az Év sportolója-választáson, úgyhogy azt hiszem, nem panaszkodhatom. Csak azt sajnálom, hogy az utóbbi díj átadásán személyesen nem vehettem részt, mert éppen BL-meccset játszottunk."

Tóth hosszú pályafutása alatt immár második társával arat nagy sikereket párosban, korábban Bátorfi Csillával, mostanában pedig Póta Georginával szerepel.


"Nehéz megmondani, hogy miért tudtam, tudok sikeres lenni két teljesen különböző stílusú játékossal, az biztos, hogy Csillával és Ginával is nagyon passzolunk egymáshoz. Emellett én nagyon szeretem ezt a számot, balkezesként jól is játszom" - fogalmazott.

A jövőjét firtató kérdésre a hétszeres Európa-bajnok Tóth azt mondta: a Kroppachnál 2009 májusáig szól a szerződése, de a vezetők már jelezték, hogy szeretnék, ha maradna.

"Jól érzem magam, úgyhogy amíg megy a szekér, maradok. Ugyanez érvényes a válogatottbeli szereplésre is: amíg úgy érzem, hogy jól játszom, kitartok. Nagyon jó lenne asztalhoz állni Londonban is, az lehetne az ötödik ötkarikás fellépésem."
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását