2024. április 28. - Valéria

Meghökkentő parlamenti számvetés

Két és fél év után még mindig vannak olyan képviselők, akik egyszer sem kértek szót az Országgyűlésben. Sok olyan képviselő is van, aki csak egy alkalommal ragadta magához a szót. Néma maradt a szocialista Steiner Pál és Hagyó Miklós is, a legtöbbet Pettk
2008. december 28. vasárnap 06:53 - Hírextra
Néma maradt idén az MSZP-s Steiner Pál, aki a fővárosi önkormányzat frakcióvezetője és a szintén szocialista Hagyó Miklós főpolgármester-helyettes is. A fővárosi vezető az RTL Híradónak azt mondta: elsősorban nem a szavak, sokkal inkább a tettek emberének tartja magát.

Voltak akik beszéltek ugyan, de nem túl sokat. Idén egész évben egyetlen egyszer beszélt a parlamentben Orbán Viktor - akkor öt perc 6 másodpercre ragadta magához a szót. De ez is tavasszal volt, az őszi ülésszakban a Fidesz elnöke nem beszélt.

A rekorder az MDF-es Pettkó András. Szeptember óta 35-ör szólalt fel a parlamentben, összesen 14 órát beszélt. A miniszterelnök ebben az évben 31-szer kért szót - összesen 7 órát beszélt. Ezzel a negyedik leggyakrabban felszólaló képviselő volt idén az Országgyűlésben.
Forrás: hirado.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását