2024. március 29. - Auguszta

De La Hoya kikapott

A fülöp-szigeteki Manny Pacquiao a nyolcadik menetben technikai KO-val legyőzte az amerikai Oscar De La Hoyát a két ökölvívó Las Vegas-i, váltósúlyú összecsapásán. A mérkőzés nem világbajnoki övért zajlott, az érdeklődés azonban világszerte nagy volt irán
2008. december 7. vasárnap 12:12 - Hírextra
Pacquiao - aki először küzdött ebben a súlycsoportban - már az első pillanatoktól irányította a meccset, gyakorlatilag minden téren fölé nőtt riválisának, és védekezésre kényszerítette a teljesen enervált De La Hoyát. Utóbbi értékelhető akciót is alig jegyezhetett, s a találkozó közepére le is lassult és tanácstalanná vált. A vég aztán a nyolcadik menetet követően jött el, ugyanis a bedagadt szemű De La Hoya nem jött ki a következő felvonásra, és a sarokban ülve jelezte, hogy - pályafutása során először - feladja a további küzdelmet.

A WBC-nél (Boksz Világszervezet) könnyűsúlyú világbajnok Pacquiao 48. győzelmét ünnepelhette, De La Hoyának - aki hat különböző súlycsoportban is vb-címet szerzett - ez volt a hatodik veresége.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását