2024. május 17. - Paszkál

Sms buktatta le a bankkártyatolvajt

Egy sms-nek köszönhetően került rendőrkézre az a férfi, aki nem sokkal korábban százezres nagyságrendű összeget emelt le egy lopott bankkártyával egy nő számlájáról Dombóváron - értesült a HavariaPress.
2008. december 4. csütörtök 10:03 - Hírextra
A Tolna megyei város rendőrségére szerdán este tett bejelentést a kaposvári sértett, aki elmondta, hogy egy sms érkezett a telefonjára, melyben arról kapott értesítést, hogy jelentős összeget emeltek le a számlájáról a dombóvári OTP-fiókban, az ellopott bankkártyája segítségével. A rendőrök a bejelentésben szereplő bankautomata környékén már senkit sem találtak, de nem messze onnan, a vasútállomás épületében felfigyeltek egy gyanús férfira, akit ezért igazoltattak. A férfi az igazoltatás alatt végig zavartan viselkedett - nem is csoda, hiszen a zsebeiből pár másodperccel később előkerült a kárvallott nő bankkártyája és több irata, továbbá 160 ezer forint készpénz. Ezt követően a férfit a rendőrök előállították a Dombóvári Rendőrkapitányságra, ahol eljárást indítottak vele szemben.
Forrás: havariapress
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását