2024. május 7. - Gizella

KISSivárgott jó hír

Jó híreket hozott a november a KISS együttes rajongóinak: egyre valószínűbb, hogy új albummal örvendezteti meg őket kedvenc csapatuk, és turnéról is csiripelnek a madarak.
2008. november 20. csütörtök 15:25 - paulson
A történet egy kis reggeli pletykának indult, mikor Paul Stanley, a Kiss frontembere együtt reggelizett Ross Halfin fotóssal. Két pirítós közt a zenész elmesélte, hogy új album felvételére készülnek, melyet ő producelne. Hangzásvilágában a hetvenes évekhez térne vissza a lemez. A kávé elfogyasztása után a szétválnak útjaik, majd a fotós megírja a pletykát blogjában, és minden valószínűség szerint szól munkáltatóinak, a zenei magazinoknak: új Kiss lemez.

Ki ne kapna azonnal az alkalmon egy ilyen hír hallatán? A Classic Rock azonnal meg is interjúvolta Pault, és a fotós nem tévedett: a Kiss frontembere tényleg új albumban gondolkodik. A csapat utolsó stúdióalbuma kerek 10 évvel ezelőtt jelent meg ("Psycho Circus").

A Kiss frontembere a beszélgetés során a hetvenes évek stílusában születő új korongot ígért, egy igazi klasszikus Kiss lemezt. De nemcsak ezzel örvendeztette meg a rajongókat: amerikai és európai turnét is terveznek a jövő évre.






Nem lehet nem szeretni
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását