2024. április 26. - Ervin

Magyar bíró vezeti a döntőt

Török Károly személyében magyar játékvezető dirigálja a futsal-világbajnokság közép-európai idő szerint vasárnap 15:30-kor kezdődő fináléját, amelyen a másik bíró a kolumbiai Lopez Fabian lesz.
2008. október 18. szombat 10:08 - Hírextra
A Brazíliában zajló rendezvény döntőjében a házgazdák a négy évvel ezelőtti győztessel, Spanyolországgal találkoznak. Az előző vb-n ez a párosítás már az elődöntőben összejött, s azt a meccset is Török vezette.

Az MLSZ tájékoztatásai szerint a nagy tekintéllyel rendelkező magyar sípmester így elmondhatja, hogy a szakág minden kiemelkedő viadalán vezetett döntőt: három Eb-finálé és négy BL-döntő után a sportág legrangosabb világeseményén búcsúzhat tíz év után a nemzetközi porondtól.

Idén a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) három világversenyt rendezett, s mindhárom finálét magyar bíró vezette, illetve vezeti: a franciaországi strandlabdarúgó-vb döntőjét Mészáros István dirigálta, az olimpiai labdarúgótorna zárómeccsén Kassai Viktor fújta a sípot, most pedig Török teszi teljessé a képet.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását