2024. május 15. - Zsófia, Szonja

Del Piero begurult

A Tuttosport értesülései szerint megromlott a viszony Claudio Ranieri és Del Piero között. A kapitány és a szakvezetõ az egyik edzésen csúnyán hajbakapott.
2008. október 4. szombat 14:46 - Hírextra
Három egymást köveő meccsen maradt nyeretlen a Juventus, úgy tűnik az eredménytelenség kikezdte a szakmai stáb és a játékosok idegrendszerét. A Tuttosport úgy tudja, Ranieri magához hívatta játékosait, hogy a problémákra, nehézségekre fény derüljön. Del Piero az invitálásra azt válaszolta: - Én nem vagyok probléma.

Az epés megjegyzés után Ranieri és Del Pierio percekig vitatkoztak egymással, miután egyikük sem engedett, Del Piero dühösen otthagyta az edzőközpontot.

A pletykák szerint a Ranieri nem igazán elégedett Del Piero jelenlegi formájával, hiszen az elmúlt idõszakban szürkébben játszik Alex és a gólokkal is adós marad. Legutóbb szeptemberben a Zenit elleni Bajnokok Ligája csoportmérkõzésen volt eredményes. Alex a hírek szerint kihagyja a Palermo elleni derbit, helyét Iaquinta veszi át. A Tuttosport szerint Nedved sem kezd a találkozón, őt Giovinco pótolja.
Forrás: Samsung Sport
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását