2024. május 14. - Bonifác

Ilyen öngólért még az oviban is kiutálnák

Franz Beckenbauer, a Bayern München tiszteletbeli elnöke szerint egy kölyökcsapatból elzavarták volna Martin Demichelist, ha olyan öngólt szerez, amilyet kedden az Olympique Lyon elleni labdarúgó Bajnokok Ligája-meccsen az argentin védő "összehozott".
2008. október 2. csütörtök 07:11 - Hírextra
A tizenhatos vonalán helyezkedő Demichelis a mérkőzés 25. percében ért bele Juninho 45 méterről elvégzett szabadrúgásába és fejéről a labda irányt változtatva, a kapust becsapva pattant a hálóba.
"Demichelis nem tudta, hogy beleérjen-e a labdába vagy elengedje, ilyen bátortalanul nem lehet döntéseket hozni" - mondta a "Császár".

"Ha a kölyökcsapatban valaki ilyet csinál, akkor megsimogatják a fejét és azt tanácsolják neki, hogy járjon zongoraórára vagy tanuljon fuvolázni, de messze kerülje el a futballpályákat. Először azt hittem a "Kész átverés" című műsor forgatásán vagyok, nem pedig egy Bajnokok Ligája-meccsen."
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását