2024. április 28. - Valéria

Domenech, a diktátor

Gregory Coupet, a nemzeti együttes volt kapusa diktátornak nevezte Raymond Domenechet, a francia labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányát.
2008. október 1. szerda 07:20 - Hírextra
"A játékosok nem mondhatják el a véleményüket, pórázon tartják őket, a válogatottnál diktatúra van, semmit sem lehet megbeszélni" - mondta Coupet a France Football című magazinnak adott interjújában. "Én nyugodtan beszélhetek, hiszen már nem vagyok tagja a csapatnak. A szövetség irányítóinak és a szakmai stáb tagjainak is tükörbe kellene nézniük. Azért szomorú ez a helyzet, mert ez a csapat sokkal többre lenne képes, ha nyugodt légkörben tudna dolgozni. Domenech szórakozik a futballistákkal és az ígéreteit sem tartja be."

A 35 éves Coupet a nyári osztrák-svájci közös rendezésű Európa-bajnokságon elsőszámú kapusa volt a nemzeti együttesnek, a kontinenstorna után elveszítette ezt a pozíciót, a cserekapus szerepét pedig nem vállalta.

Coupet hét bajnoki címet nyert az Olympique Lyonnal, idén nyáron Spanyolországba szerződött, ahol jelenleg az Atlético Madrid hálóőre.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását