2024. május 5. - Györgyi

Válaszokat várunk a Fidesztől

A Répássy Róbert által ma nyilvánosságra hozott hangfelvételek alapján a következő kérdésekre kell azonnal választ adniuk a Fidesz politikusoknak
2008. szeptember 26. péntek 08:33 - Hírextra
1. Milyen információkról kellett „referálnia” Kövér Lászlónak a köztörvényes bűncselekményekkel gyanúsítható UD Zrt. vezetőjének.

2. Hogyan lehetséges, hogy Demeter Ervin államtitok megszerzésére – egy C-típusú nemzetbiztonsági vizsgálat eredményére – fogalmaz meg kérést a köztörvényes bűncselekménnyel gyanúsítható UD Zrt. Vezetőjének.

3. Demeter Ervin szerint milyen legális és törvényes eszközzel lehet megtudni a Nemzetbiztonsági Hivatal főigazgatójának külföldi utazásaival kapcsolatos információt?

4. Hányszor jártak a köztörvényes bűncselekménnyel gyanúsítható UD Zrt. vezetői a Fidesz székházában, illetve a Polgárok Házában?

5. Mi alapján állítja a Fidesz, hogy képviselőiket lehallgatták? A felvételek ugyanis arról tanúskodnak, hogy köztörvényes bűncselekménnyel gyanúsítható személyt hallgattak le, aki kapcsolatot tartott fideszes politikusokkal.

A Fidesznek ezekre a kérdésekre válaszolnia kell, és hozzá kell járulnia az ügy politikai vonatkozásainak teljes körű kivizsgálásához.

Budapest, 2008. szeptember 25.

Nyakó István
a Magyar Szocialista Párt szóvivője
Forrás: MSZP-frakció
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását