2023. április 1. - Hugó

Madár csalódott a klubjában

Erdei Zsolt, a Boksz Világszervezet (WBO) félnehézsúlyú világbajnoka továbbra is hisz abban, hogy karrierje során még találkozik komoly ellenféllel és várja a nagy lehetőséget.
2008. szeptember 19. péntek 15:10 - Hírextra
A 33 éves klasszis kapcsolata - amint arról több magyar lap beszámolt - megromlott klubjával, a hamburgi Universum Box-Promotionnel, így azt sem tudja pontosan, mikor állhat újra a kötelek közé.
"Azt tudom, hogy ha a csapattársamat, Jürgen Bra:hmert elítélik, akkor nekem kell majd beugranom november 22-én helyette.

Egyelőre nem tudom, ebben az esetben ki lenne az ellenfél, de valószínűleg nem Hugo Hernán Garay, mint ahogyan az több helyen is megjelent" - nyilatkozta pénteken az MTI-nek Erdei, aki 29/0-ás profi győzelmi mérleggel büszkélkedhet, közte 17 kiütéssel.

"Jó erőben, folyamatosan munkában vagyok, nincs ezzel semmi gond" - válaszolta Erdei arra a kérdésre, hogy beugróként formába tudna-e lendülni ilyen rövid idő alatt.

"Madár" eddigi utolsó meccsét április 26-án, Drezdában az amerikai DeAndrey Abron ellen vívta, és egyhangú pontozással nyert. Ezt követően egy német sportlapnak adott nyilatkozata miatt azonban összetűzésbe került a klubvezetéssel, amellyel azóta gyakorlatilag megszakadt a kapcsolata.
"Kicsit beletörődtem már a helyzetembe, nem várok különösebben semmit, ha bokszolok, bokszolok, ha nem, nem. Persze jó lenne végre a szorítóban állni, főleg, hogy ebből élek. Rajtam soha nem múlt semmi, úgy gondolom, az Universumnál talán túl későn jöttek rá a dolgokra, valószínűleg meglepődtek azon, hogy veretlen tudok maradni" - tette hozzá Erdei.

Az amatőrként Sydneyben olimpiai bronzérmes öklöző korábban többször is elmondta, hogy tudja, mikor fog visszavonulni, ám addig mindenképpen szeretne még összetalálkozni egy magasan jegyzett ellenféllel:

"Amikor elérem azt a meccsszámot, amit kitűztem magam elé, befejezem. Hiszek benne, hogy még eljöhet az én időm, és egy igazi ellenféllel ütközhetek meg a ringben."
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását