2024. május 10. - Ármin, Pálma

Potencianövelő tabletták garmada

Egy tompai ház átvizsgálása során, más csempészáruk mellett 24.500 különböző márkájú potencianövelő tablettát találtak a vámosok - tájékoztatta a Vám- és Pénzügyőrség Dél-Alföldi Regionális Parancsnokságának sajtóreferense csütörtökön az MTI-t.
2008. szeptember 18. csütörtök 11:55 - Hírextra
Bácsi Attila elmondta a Kecskeméti Fővámhivatal Mélységi Ellenőrző Csoportjának járőrei szerdán egy tompai ingatlanon tartottak ellenőrzést. A pénzügyőrök a melléképület átvizsgálása során dobozokba csomagolva 24.500 különféle márkájú potencianövelő tablettát, 850 hamisított márkajelzésű márkájú farmernadrágot, nyolc mobiltelefont, két karórát és kisebb mennyiségű, külföldi eredetű cigarettát találtak.

Az ingatlan tulajdonosának elmondása szerint az ott lévő dolgokról nem volt tudomása, mivel az épületet szerb állampolgárok bérelték tőle - közölte a százados.

A vámhatóság a több 100 millió forint értékű csempészárut lefoglalta, az ügyben csempészet és áru hamis megjelölése bűncselekmény miatt indult eljárás ismeretlen tettes ellen.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását