2024. május 16. - Mózes, Botond

Függetlenül nem

Tóth András, volt fideszes, jelenleg független országgyűlési képviselő most nem támogatja a parlament feloszlatásáról szóló MDF-es indítványt, de a képviselő hétfőn az MTI-nek azt mondta, hogy decemberben megszavazná, ha lenne elfogadott költségvetés és a
2008. szeptember 15. hétfő 13:03 - Hírextra
Tóth András döntését azzal indokolta, hogy nem lenne jó az országnak, ha választási kampány kezdődne most.

A képviselő szerint a parlamentnek el kellene fogadnia a költségvetést és az adótörvényeket, és ha ezután a decemberi utolsó ülésnapon ismét a parlament feloszlatását javasolja valaki, akkor arra igennel szavazna.

Lengyel Zoltán, a másik Fideszből kilépett független képviselő szintén hétfőn nemmel szavaz a parlament feloszlatására.

A politikus, aki múlt héten pénteken jelentette be, hogy a jövőben függetlenként a Független Kisgazda Nemzeti Egységpártot kívánja a képviselni a parlamentben - az MTI-nek azt mondta: a párt hétfő délelőtti elnökségi ülésén úgy döntöttek, hogy a képviselő nemmel szavaz a parlament feloszlatásáról szóló indítványra, mert véleményük szerint nem tenne jót az országnak a 2009-es európai parlamenti választások előtt egy belpolitikai csatározás. Szerintük a magyar vidék érdekei is azt diktálják, hogy ne legyen előre hozott választás.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását