2024. április 28. - Valéria

Webkamerán keresztül buzdít fojtogatásra

Rövidesen induló színi tanodához keres színészpalántákat az interneten keresztül egy magát D. Attilának mondó férfi. A jelentkező fiataloknak webkamerán kell megmutatniuk mennyire tehetségesek. A feladat rendszerint arra irányul, hogy a szereplők fojtogas
2008. augusztus 29. péntek 08:42 - Hírextra
Egy népszerű magyar közösségi oldalon szerepel az a férfi, akinek ténykedéséről a napokban szereztek tudomást a székesfehérvári nyomozók. A férfi rövidesen induló színi tanodához keres fiatalfiúkat, lányokat, akikkel később e-mail címen és webkamerán tartja a kapcsolatot.
A jelölteknek webkamerán keresztül kell bizonyítaniuk rátermettségüket. A szituáció rendszerint erőszakos, pl. megcsalt férjnek kell fojtogatnia a feleségét a szerep szerint. A rendező a messengeren adja az utasításokat, miközben nézi a fiatalok kamera mögötti szereplését.
A rendőrség információja szerint több székesfehérvári fiatallal került

már kapcsolatba a férfi az állítólagos színészképzés apropóján. Ilyen képzés egyébként, ami a nevéhez fűződne, a rendőrség tudomása szerint nincs tervben Székesfehérváron, fikció tehát, amit állít. A rendőrség tudomására jutott az is, hogy a férfi korábban már végzett hasonló helyzetgyakorlatokat fiatal amatőr színészekkel.

A férfi ellen egy tragédiába fordult hasonló szituációs játék miatt már folyt vizsgálat. A tragikus helyszínű Ózd után Veszprémben tűnt föl. A rendőrség kéri a fiatalokat, hogy körültekintően létesítsenek smeretségeket a neten! Ne dőljenek be hangzatos szerepígéreteknek és ne menjenek bele hasonló veszélyes játékokba!
Forrás: OBJEKTÍV hírügynökség
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását