2024. április 27. - Zita

Burkolatjavítás Hegyeshalomnál, torlódás

Hegyeshalomnál burkolatjavítás miatt, míg Röszkénél a török és a szerb átutazók miatt alakult ki torlódás az elmúlt órákban - tájékoztatta az MTI-t a rendőrség.
2008. augusztus 10. vasárnap 10:54 - Hírextra
Három kilométeres kocsisor torlódott fel vasárnap reggel Hegyeshalomnál a belépő oldalon - közölte Kocsis Tünde alezredes, a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI-vel.

A határ közvetlen közelében zajló burkolat felújítás miatt egy pályatestre szűkül a forgalom. Jelentősen lassítja a közlekedést, hogy az érintett pályaszakaszon mindkét irányú közlekedést a jobboldali pályára terelték, a rendőrség a helyszínen irányítja a forgalmat, s a lehetőségekhez képest igyekszik lazítani a torlódást - mondta.

A szabadságukról hazatérő török és szerb vendégmunkások miatt négy órás várakozással kell számolni a röszkei határon belépőknek - mondta a Csongárd Megyei Rendőrkapitányság szóvivője. Pál János közölte: a kilépő forgalom folyamatos. Nagylaknál intenzív forgalommal kell számolni, ám a forgalom folyamatos, míg Tiszaszigetnél mind a ki- mind a belépő oldalon zökkenőmentes a forgalom.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Rendőrkapitányság sajtóügyeletének tájékoztatása szerint a megye határátkelőin a ki- és a belépő oldalon nincs torlódás.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását