2024. április 18. - Andrea, Ilma

Algátlan Csingtao

Már az első próbafutamokon is túl vannak a magyar vitorlázók az algától megtisztított olimpiai pályán, Csingtaóban.A szörfös Detre Diána az MTI-nek elmondta, hogy a szervezők hatalmas munkával algátlanították a tengerpartot, amely másfél hónapja még inkáb
2008. augusztus 6. szerda 12:05 - Hírextra
A szörfös Detre Diána az MTI-nek elmondta, hogy a szervezők hatalmas munkával algátlanították a tengerpartot, amely másfél hónapja még inkább futballpályára hasonlított, semmint kikötőre. Az 1980-as olimpián testvérével, Zsolttal együtt Repülőhollandiban bronzérmes Detre Szabolcs lánya és a Laserben versenyző Berecz Zsombor vasárnap óta tartózkodik a helyszínen, a negyedik olimpiáján induló szörfös Gádorfalvi Áron hétfőn csatlakozott hozzájuk.

"Az itteni olimpiai falut a legmagasabb luxus jellemzi, nagyon jó szobát is kaptam, a kilátás éppen a kikötőre néz - mesélte az ötkarikás játékokon újonc Detre Diána. - Az elmúlt napokban a széllel is szerencsénk volt, a sebességem sem volt rossz, még az áramlatokat kell kitapasztalni. Már próbafutamokat is rendeznek, így lehet ismerkedni a pályával."

Detre Diána a pénteki megnyitóra elutazik a Csingtaótól egy órai repülőútra fekvő Pekingbe, majd a szörfösök jövő hétfőn kezdik versenyprogramjukat, Laserben egy nappal később kezdődnek a küzdelmek.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását