2024. április 23. - Béla

Fradi kampány

Comeback - Visszatérünk az élvonalba! - Térj vissza a stadionba! - Támogasd újra a Fradit! - szlogennel új kommunikációs kampányt kezdett az FTC a futballszurkolók visszahódításáért.
2008. július 14. hétfő 13:00 - Hírextra
A hétfői sajtótájékoztatón Rieb György elnök elmondta, hogy hosszú "vergődés" után a tulajdonosokkal együtt először állhatnak örömmel a sajtó nyilvánossága elé, s nem csupán az új kampány meghirdetése, illetve a Sheffield United esti vendégjátéka miatt, hanem azért is, mert a klub tartozásainak 85-90 százalékát sikerült kiegyenlíteni.

 Várhatóan augusztus 10-15-ig a fennmaradó részt is kifizetik. Rieb jelezte, hogy az adósságok rendezése után 500 millió forintja marad az egyesületnek, amit szeretnének befektetni, a befolyó összegből pedig a szakosztályok működését támogatnák.

A változások egyik jeleként az Albert Flórián Stadionban 19 órakor kezdődő, Sheffield elleni edzőmérkőzésen a játékosok új, narancssárga színű mezben lépnek pályára. A jövőben ilyenben szerepelnek majd idegenben. A mezeken a comeback felirat lesz olvasható.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását