2024. április 19. - Emma

32 millió euró

Ronaldinhóért 32 millió eurós vételi ajánlatot tett a Barcelonának az angol labdarúgó Premier League-ben szereplő Manchester City - erősítette meg a spanyol sajtóértesüléseket Joan Laporta, a katalán klub elnöke.
2008. július 14. hétfő 15:35 - Hírextra
A sportvezető a Catalunya Radiónak adott nyilatkozatában elismerte, hogy két komoly vevő, a Manchester City és az olasz Milan is bejelentkezett a világklasszis brazil futballistáért, akit szerinte, ha menni akar, méltósággal el kell engedni.

Joan Laporta hozzátette: Ronaldinho még hétfőn Barcelonába érkezik testvérével és egyben ügynökével, Roberto de Assisszal, hogy megkezdjék a tárgyalásokat a Barca játékosának átigazolásáról.

A Barcelona az angolok ajánlatát favorizálja, mert miközben a thaiföldi multimilliárdos,Thaksin Sinawatra tulajdonában lévő Manchester City 32 millió eurót ajánlott a brazil világbajnokért, addig a Milan csak legfeljebb 10 milliót adna érte.

Maga a játékos inkább az olasz klubban futballozna.Ronaldinho eladása azután került szóba Barcelonában, hogy a 28 esztendős aranylabdás elég gyenge idényt hagyott maga mögött: legutóbb március 9-én játszott tétmérkőzést, a

brazil válogatottban pedig tavaly november óta nem szerepelt, bár ennek ellenére a közelmúltban meghívót kapott a pekingi olimpián részt vevő ötkarikás együttesbe.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását