2024. március 29. - Auguszta

Több üdülési csekk felhasználó

Az üdülési főszezonban jelentősen nőtt az üdülési csekket felhasználók száma.Ma már közel 3.000 belföldi szolgáltató várja ezen kedvezményes fizetési eszközzel érkező vendégeket a "magyar tenger"-nél.
2008. július 11. péntek 14:38 - Hírextra
A Balaton környékén a vendégek szinte minden, a szabadidőhöz, kikapcsolódáshoz, pihenéshez kapcsolódó szolgáltatáshoz használhatják az üdülési csekket. (pl.: 260 szálloda, 40 kemping, 1100 magánszálláshely, 700 étterem, 550 sport- és fürdő szolgáltató valamint a helyközi közösségi közlekedésnél)

A szolgáltatók közül egyre többen az üdülési csekk névértékét meghaladóan biztosítanak különböző kedvezményeket, ajándékokat, plusz szolgáltatásokat a vendégek részére. (A Balaton környékén 318 "Üdülési Csekk Plusz" szolgáltató található.)

Az elmúlt évi forgalmat mintegy 30%-kal haladja meg az eddig regisztrált üdülési csekk felhasználás. A Balaton környéki szolgáltatók 2008. első félévében már 2,5 milliárd Ft forgalmat realizáltak az üdülési csekk révén.

A kedvezményes üdülési csekk mind szélesebb körű elterjedése (jelenleg mintegy 2 millió személy rendelkezik üdülési csekkel) jelentősen hozzájárul a belföldi turisztikai szolgáltatások bővüléséhez, a bevételek növekedéséhez, így különösen a Balaton térségének fejlődéséhez.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását