2024. április 29. - Péter

Kilenc új hokis

Kilenc játékost igazolt eddig a jégkorong ob I-ben először induló Budapest Stars: a csapat főleg az eddig utánpótlás-bajnokságban szereplőkre épül, és melléjük hoztak rutinos hokisokat.
2008. június 14. szombat 16:23 - Hírextra

Amint Kangyal Balázs játékos-igazgató - aki eddig a bajnok Alba Volán és a világelitbe feljutott válogatott alapembere volt - a fővárosi klub sajtótájékoztatóján elmondta: a csapat főleg az eddig utánpótlás-bajnokságban szereplőkre épül, és melléjük hoztak rutinos hokisokat.

" A cél, hogy a fiatalok minél több mérkőzésen szerepeljenek. Együttműködünk az Érsekújvárral is, amely a szlovák második osztályban szerepel, és egy-egy szlovákiai összecsapáson közülünk öten pályára léphetnek. A hazai ob I-es mérkőzéseinket Káposztásmegyeren, az Ice Centerben rendezzük" - mondta a hátvéd, aki egy idényt még biztosan vállal, és szeretne ott lenni a válogatottal a jövő évi svájci A csoportos világbajnokságon.

A csapathoz érkezett az Alba Volántól Kangyal mellett a szintén válogatott Svasznek Bence, Gröschl Tamás és Majoross Gergely. Az Újpestet hagyta ott Szajbert Krisztián és Szirányi Bence, a Dunaújvárost Rajna Miklós, míg Svédországból jön a magyar válogatott Holéczy Roger, valamint a svéd állampolgár Björn Wa:llberg.

Az csak a jövő hét után derül ki, hogy érkeznek-e újabb játékosok a Starshoz, amelynek vezetőedzője a szlovák Robert Spisak lesz.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását