2024. május 2. - Zsigmond

Tovább nyomoznak a Borsodi közgyűlés elnöke ellen

Meghosszabbította a miskolci Nemzetközi Kereskedelmi Központnak - megyeszerte csak ITC-nek - nevezett épület és más ingatlanok eladása miatt indított nyomozást a Hajdú-Bihar Megyei Főügyészség - közölte Jónáné Pocsai Edit, a főügyészség szóvivője pénteken
2008. június 13. péntek 16:52 - Hírextra
Az ügyben korábban vesztegetés alapos gyanújával gyanúsítottként hallgatták ki Gergely Zsoltot, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Önkormányzat közgyűlésének fideszes alelnökét.
A Debreceni Nyomozó Ügyészség feljelentés után indított vizsgálatot az ügyben, s azt követően lett gyanúsított Gergely Zsolt és további három ember. A vizsgálat -, amely lapértesülések szerint telefonlehallgatási jegyzőkönyvekre támaszkodik - azt próbálja kideríteni, történt-e szabálytalanság az önkormányzat tulajdonában lévő egykori MSZMP-székház eladása körül.
Gergely Zsolt az MTI-vel kihallgatását követően azt közölte: a gyanúsítás ténye igaz, de bűncselekményt nem követett el, ezért a gyanúsítás ellen panasszal élt.
A Hajdú-Bihar Megyei Főügyészség a bejelentett panaszt megvizsgálta és a nyomozás határidejét szeptember végéig meghosszabbította - közölte az ügyészségi szóvivő.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását