2024. május 4. - Mónika, Flórián

Talmácsi második

A címvédő Talmácsi Gábor második lett a 125 kcm-esek között a gyorsaságimotoros-világbajnokság hatodik, olaszországi futamán, Mugellóban.
2008. június 1. vasárnap 14:50 - Hírextra

Az Olasz Nagydíjat a hazai közönség előtt szereplő Simone Corsi nyerte, aki ezzel az élre került a vb-pontversenyben, míg a spanyol Pol Espargaro lett a harmadik.

A magyar motoros három helyet lépett előre az összetett pontversenyben, jelenleg a hetedik 52 ponttal, 35-tel marad el az éllovas Corsitól.
A második helyről startoló Talmácsi a rajt után azonnal az élre tört, ám ez nem tartott sokáig, a francia Mike di Meglio megelőzte, majd óriási verseny alakult ki az élbolyban. A magyar pilóta, aki pályafutása első vb-futamgyőzelmét három esztendeje éppen Mugellóban szerezte meg, végig a második-ötödik helyen robogott, majd a végén csak néhány centiméter választotta el a győzelemtől.

Talmácsi ezzel idei legjobb eredményét érte el, eddig egy alkalommal, a Kínai Nagydíjon tudott dobogós helyen végezni, Sanghajban a harmadik helyen zárt.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását