2024. április 19. - Emma

Belehalt sérüléseibe a balesetet okokzó férfi

Belehalt sérüléseibe az a férfi, aki csütörtökön délután frontálisan ütközött egy járműszerelvénnyel Szekszárd határában - tájékoztatta a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság pénteken az MTI-t.
2008. május 30. péntek 11:00 - Hírextra
A férfit életveszélyes sérülésekkel szállította mentőhelikopter Pécsre, az ellátást végző orvos az esti órákban tájékoztatta a rendőrséget, hogy a személygépkocsi sofőrje a kórházban belehalt a sérüléseibe - közölte Farkas Kinga sajtóreferens.

A rendőrségi vizsgálat szerint csütörtök délután egy személygépkocsi 53 éves budapesti sofőrje Szekszárd irányából közlekedett Pécs felé, amikor a 6-os számú főúton a siófoki elágazót követően egy kocsisor előzésébe kezdett, és frontálisan összeütközött a szemből szabályosan közlekedő teherautóval. Mindkét járműben csak a sofőr tartózkodott.

A személykocsi vezetője beszorult a járműbe, ahonnan tűzoltók szabadították ki, majd mentőhelikopter szállította Pécsre, ahol később a kórházban belehalt sérüléseibe. A tehergépkocsi sofőrje és rakománya sem sérült. Az anyagi kár milliós nagyságrendű.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását