2024. április 28. - Valéria

Minden kocsihoz ajándék pisztoly

Megnégyszerezte eladásait egy egyesült államokbeli autókereskedő azóta, hogy minden nála vásárolt gépkocsi mellé egy kézi lőfegyvert vagy egy 250 dollár értékű benzincsekket ad ajándékba.
2008. május 24. szombat 09:00 - Hírextra
A Missouri állambeli Butlerben működő Max Motors az utóbbi három napban több mint 30 személygépkocsit és teherautót adott el, messze többet, mint korábban bármikor. Az autókereskedés új és használt gépkocsikat egyaránt forgalmaz, köztük a General Motors és a Ford gyártmányait.

A legtöbb vevő eddig a lőfegyvert (pontosabban az annak vásárlására jogosító, 250 dollár értékű utalványt) kérte - mondta a tulajdonos, Mark Muller, aki azt ajánlja ügyfeleinek, hogy egy Kel-Tec 380 típusú pisztolyt válasszon magának. "Ez egy szép kis fegyver, és elfér a zsebben" - magyarázta.

Muller szerint az ötletet Barack Obama, a demokraták elnökjelölt-aspiránsa adta neki. "Azt mondta, hogy részvéttel kell lenni a Középnyugaton élők iránt, mert valamennyien csüggnek a fegyvereiken és a Bibliájukon".

Az autókereskedő ezt némileg sértőnek találta. "Nem csüggünk semmin. Csupán átkozottul örülünk annak, hogy szabad országban élhetünk, ahol mindenkinek lehet lőfegyvere, aki akarja. Ennek így is kell lennie."

Muller úgy véli, egyes helyeken biztosan tiltakozások lesznek "ingyen lőfegyver" hirdetései miatt. De a Kansas Citytől 105 kilométernyire délre fekvő Butlerben biztosan nem. "Itt lent mi valamennyien hiszünk Istenben, a kurázsiban és a fegyverekben" - tette hozzá.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Külföld témában
Mit várhatunk Joe Biden elnökségétől?
Visszatér a józan ész a Fehér Házba
Újra jön a neoliberalizmus
Semmi nem változik
Biden megbuktatja az európai féldemokráciákat
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását