2024. május 2. - Zsigmond

Lapátra került Horváth Ágnes apósa?

A Magyar Hírlap értesülései az exminiszter apósát azonnal hatállyal menesztették. A lap szerint minderre egy befolyásos szocialista politikus adta áldását. Hivatalos források még nem erősítették meg a hírt, de Hévíz polgármestere nem is cáfolta az értesül
2008. május 19. hétfő 10:42 - Hírextra
Azonnali hatállyal menesztették Horváth Ágnes volt egészségügyi miniszter apósát a hévízi kórház gazdasági igazgatói székéből - értesült a Magyar Hírlap.

A lap úgy tudja, Papp Péter csütörtökön már meg sem jelent az önkormányzat testületi ülésén.

Az exminiszter apósa egy évet töltött Hévízen, nem sokkal az után kezdett ott dolgozni, hogy Horváth Ágnes tárcavezető lett.

A hévízi Szent András Reumakórházat működtető kht. 75 százaléka felett korábban a minisztérium rendelkezett, januártól azonban már a Nemzeti Vagyonkezelő Zrt., míg a kisebbségi tulajdoni hányad a város önkormányzatáé.

Vértes Árpád polgármester nem tudta megerősíteni Papp Péter leváltását, amely - a Magyar Hírlap szerint - egy befolyásos szocialista politikus jóváhagyásával történhetett meg.
Forrás: hirado.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását