2024. május 4. - Mónika, Flórián

Vérdíj a szobortolvajokra

Százezer forintot ajánlott fel a rendőrség annak, aki nyomra vezeti a hatóságokat két, Hódmezővásárhelyen történt szoborlopás ügyében - értesült a HavariaPress.
2008. május 6. kedd 10:03 - Hírextra
A Csongrád megyei városban valamikor április első felében lophatták el a két, házfalra helyezett domborművet, melyek egyike Szent Istvánt ábrázolta, a másik egy fotóművész emlékművének része volt. Az pontosan nem ismert, hogy mikor tűnt el az Andrássy utcai áruház falán lévő Plohn József-dombormű és a Szent István utca-Teleki utca sarkán állt István király-emlékmű, az azonban biztos, hogy a bronz műtárgyak ellopásával mintegy 800 ezer forintos kár érte a várost.

A nyomozás eddig nem vezetett eredményre, a rendőrség ezért a lakosság segítségét kéri, és az ügy nyomravezetőjének százezer forint jutalmat ajánlott fel. A bejelentéseket személyesen a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányságon, telefonon pedig az ismert segélyhívó telefonszámokon várják.
Forrás: HavariaPress
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását