2024. május 19. - Ivó, Milán

Balhé Klicsko sajtótájékoztatóján

David Haye, cirkálósúlyú profi ökölvívó világbajnok megzavarta Vlagyimir Klicsko, a Nemzetközi Bokszföderáció (IBF) és a Boksz Világszervezet (WBO) nehézsúlyú vb-címvédőjének londoni sajtótájékoztatóját, s azt követelte az ukrán sztártól, hogy álljon ki e
2008. április 26. szombat 21:20 - Hírextra
Az angol Haye a múlt hónapban technikai k.o.-val legyőzte honfitársát, Enzo Maccarinellit, s ezzel a négy legrangosabb szervezet közül három, az WBO, a Boksz Világszövetség (WBA) és a Boksz Világtanács (WBC) vb-övét egyesítette. Sikere után kijelentette, hogy nehézsúlyban folytatja pályafutását, s most valószínűleg ennek megerősítését szolgálta ez a kissé furcsa magánakció.

Klicsko éppen a "Harc a Békéért" elnevezésű jótékonysági gálának a tájékoztatóját tartotta, ennek ellenére nem jött zavarba Haye belépőjétől, előbb kijelentette, hogy várjon a sorára, majd miután befejezte az eseménnyel kapcsolatos mondandóját csúnyán kiosztotta a hőzöngő szigetországi bunyóst.

"A nehézsúlyban te egy senki vagy. Előbb bizonyíts, aztán dumálj. Egyébként pedig többen várnak már hosszú ideje, hogy megmérkőzzenek velem, úgyhogy még sokan vannak előtted a sorban" - mondta Klicsko, akire két kötelező címvédés is vár a jövőben, az egyik az amerikai Tony Thompson, a másik pedig az orosz Alekszander Povetkin ellen.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását