2024. május 10. - Ármin, Pálma

A focista sokkoló rendelése

Kis híján kiesett az alkoholos koktél Rio Ferdinandék kezei közül, amikor meghallották, mit rendelt egy manchesteri szórakozóhelyen a United rosszfiúja, Carlos Tévez. A 24 éves argentin csatár teát és teasüteményt kért a megdöbbent felszolgálótól, nagy de
2008. április 21. hétfő 14:35 - Hírextra
A Manchester United labdarúgói gyakran buliznak együtt, ám ilyet még nem láttak, a balhés srácnak tartott Tévez a hagyományos brit teát szürcsölgeti, miközben Carrick, Brown vagy Ronaldo inkább koktélokat és sört fogyasztanak.

A West Ham Unitedtől érkező dél-amerikai futballista azonnal megkapta a "Tea-vez" becenevet a bulvárlapokban, amelyek megemlítik, a csatár az elfogyasztott tea után legalább olyan jól szórakozik, mintha fél tucat korsó sört ivott volna.

Tévez az argentin főváros egyik legveszélyesebb negyedében, Fuerte Apache-ban nőtt fel, egyik legjobb barátját egy lövöldözés során vesztette el. Viselkedése és harcias külseje miatt Angliában csak Bad Boy-ként emlegetik, ám a tea és a keksz meglehetősen furcsa adaléka Tévez összetett személyiségének.
Forrás: SamsungSport.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását