2024. április 23. - Béla

Palikék borultak!

Palik László és Darázsi Gábor felborult a Nissannal a Közép-Európa-rali első gyorsasági szakaszán és egyelőre nem tudni, hogy a magyar páros folytatja-e a tereprali Dakar-széria első versenyét.
2008. április 20. vasárnap 19:52 - Hírextra
Az MTI értesülése szerint Palik a Dabas közelében fekvő Kardostanya mellett rendezett 63 km-es szakasz célja előtt mintegy 2,5 km-rel borult. A gép súlyosan megrongálódott, ami csak elromolhatott, az el is romlott, így a motort, kuplungot, féket, szélvédőt és minden egyebet cserélni kellett. A csapat egyelőre nem döntötte el, hogy mennek-e tovább.

Palikék borulása egy újabb karambolt eredményezett: Kristóf Márton és Simon Péter nem sokkal később - ugyancsak egy Nissannal - arra száguldott, ahol Palikék buktak, megpróbálták kikerülni a "roncsot", ami sikerült is, csak éppen nekicsapódtak egy fatuskónak. Komoly, de javítható kár keletkezett, így a duó tovább száguldhatott Nagybánya irányába.

Természetesen nemcsak a magyarokat ért baleset: az amerikai Mark Miller a beszámolók szerint egy olyan "dupla axelt" mutatott be a Volkswagennel, hogy aki látta, könnyen nem feledi.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását