2024. április 28. - Valéria

Baseballütőkkel felfegyverkezett fiatalok támadtak meg egy középiskolát

Machetékkel és baseball ütőkkel felfegyverkezett fiatalok támadtak meg egy középiskolát hétfőn Ausztráliában és sebesítettek meg 18 személyt, diákot és tanárt.
2008. április 7. hétfő 11:57 - Hírextra

Az iskolát átmenetileg be kellett zárni. A támadó tizenévesek szerencsére csak könnyebb személyi sérüléseket okoztak, viszont az anyagi kár jelentős, mivel szinte mindent összetörtek-zúztak, ami az útjukba került, számos ablakot is kitörtek. Öten voltak, és a rendőrség már őrizetbe is vett öt, 14-16 év közötti fiút.

Több tucat szülő lélekszakadva sietett az iskolába a történtek hírére, ám szerencsére csupán egyetlen diák és egyetlen tanár szorul kórházi kezelésre, de az ő sebeik sem súlyosak.
Ausztráliában ritkán ér támadás iskolát, azonban Sydney délnyugati részén - ahol a szóban forgó tanintézet van - egyre nagyobb gond a fiatal bandák garázdálkodása. Hogy miért támadták meg az iskolát az ifjak, egyelőre nem tudni.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását