2024. június 15. - Jolán, Vid

A U2 Madonna nyomába lép

A Live Nation-höz szerződött az ismert rockbanda is, akárcsak a pop királynője. 12 évre szóló szerződést kötött az amerikai Live Nation koncertügynökséggel az ír U2 - jelentette be a zeneipari óriáscég hétfőn.
2008. április 1. kedd 16:00 - Hírextra
Madonna öt hónappal ezelőtt az első szupersztár volt, aki szintén a Live Nationnel szerződött, a popkirálynő 10 évre, 120 millió dollárért írt alá szerződést.

Ezentúl az ír szupercsapat koncert-, a U2-hoz kapcsolódó tárgyak, és a rockbanda internetes oldalának jogait a Live Nation kezeli majd. A lemezkiadást azonban ezentúl is a Universal kiadó intézi, vagyis a U2 lemezek nem a Live Nationnél jelennek majd meg.

Madonna tavaly év végén kötött szerződést a Live Nationnel, az ő megállapodása úgynevezett 360 fokos szerződést, azaz minden, az énekesnővel kapcsolatos jogot, beleértve a lemezkiadást is a koncertügynökség intézi.

A U2 a zenetörténelem egyik legsikeresebb együttese, albumaikért több mint 20 Grammy-díjat kaptak, és a lemezek több mint 140 millió példányban keltek el világszerte. Azt nem hozták nyilvánosságra, hogy a U2 Live Nation-szerződése mennyiért köttetett.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását