2024. április 29. - Péter

65 ezer új utas és 3 és fél milliárdos többletbevétel

Három és fél milliárdos többletbevétele származik a Malévnak eddig a OneWorld légi szövetséghez való csatlakozásából - tudta meg a HavariaPress. A szövetségi hatásnak köszönhetően jelentősen bővült a Malév Duna Club törzsutasprogram kínálata is.
2008. április 1. kedd 19:06 - Hírextra
Egy évvel ezelőtt, 2007. április 1-jén csatlakozott a Malév a OneWorldhöz, s ez a csatlakozás 65 ezer új utast, s ezzel együtt 3 és fél milliárd forintos többletbevételt hozott egy év alatt a légitársaságnak. A OneWorld légitársasági szövetségnek a repülés meghatározó társaságai tartoznak, mint például az American Airlines, a British Airways, vagy az ausztrál Qantas, és a Japan Airlines. A szövetség útvonaltérképén közel 150 ország mintegy 700 célállomása szerepel, s a szövetségen belül 2500 repülőgépből álló flotta repíti az utasokat szerte a világba. A szövetségi hatásnak köszönhetően jelentősen bővült a Malév Duna Club törzsutasprogram kínálata is, egy év alatt több mint 30%-kal nőtt a légicég törzsutasainak száma. Az egy éves évforduló alkalmából a Malév egy online nyereményjátékot indít a mai napon A játékban a OneWorld szövetséggel és a szövetségi tagság előnyeivel kapcsolatos kérdések várják a vállalkozó kedvű törzsutasokat. Aki pedig még nem Malév Duna Club törzsutas, de szeretne játszani, a vetélkedő honlapján könnyen jelentkezhet, hiszen e játék során most először nyílik lehetőség arra, hogy online regisztráljon a légitársaság törzsutasprogramjába.
Forrás: HavariaPress
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Gazdaság / HR témában
Ön miként vélekedik a magyar gazdaságról?
A gazdaságunk szárnyal, határ a csillagos ég!
A gazdaságunk bár a levegőben van, magassága legfeljebb másfél méter, sebessége egy csigával azonos.
A gazdaságunk valaha szárnyalt, jelenleg a sütőben sül, zöldségkörettel.
A reformok működnek
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását